Ledige Stillinger

Hva vi ser etter akkurat nå.

Kort Om Christie

Christie & Opsahl AS har i alt 110 medarbeidere, hvorav 30 ingeniører og sivilingeniører. Vi omsetter for ca 400 mill pr år, har god inntjening og solid økonomi.

Christie & Opsahl AS er en allsidig ingeniør- og entreprenørbedrift med virksomheter innen:

  • Prosjektutvikling og totalprosjekter
  • Tradisjonelle entreprenørtjenester innen leilighets-, institusjons- og yrkesbygg og anleggsbetong; kaier, bruer, kulverter, tunellportaler og kraftverk m.v.
  • Stål- og metallarbeider, kranbil og montasje
  • Betongsaging og –boring

Hovedtyngden av vår virksomhet er i Møre og Romsdal, men oppdrag innen anleggsbetong utføres over større regioner. Vi har hovedkontor, lager og verksted i Molde og kontorer  i Ålesund og Åndalsnes.

På grunn av økende ordretilgang og forventet vekst de neste årene, regionalt på Sunnmøre og nasjonalt innenfor samferdsel og energi, må vi øke staben med motiverte og dyktige medarbeidere. Vi har flere interessante og krevende bygge- og anleggsprosjekter som skal gjennomføres, og vi søker derfor etter:

Ledige Stillinger

Sist oppdatert 31.05.17

Leder ANLEGGSBETONG

Vi har gjennom en årrekke bygget bruer, kaier, kraftverk, tunnelportaler og kulverter i plasstøpt og i kombinasjon med prefabrikkerte betongelementer eller prefabrikkerte stålkonstruksjoner. Markedsutsiktene innenfor samferdsel og energi gir oss tro på fornyet satsing i dette området, for jobber som passer for oss i en nasjonal geografi.

Som Leder Anleggsbetong vil du få totalansvar for anskaffelse og besørge gjennomføring av våre anleggsbetongprosjekter.

Typiske oppgaver vil være kalkulasjon og tilbudsgiving, oppfølging av kontrakt med byggherre, kontakt med offentlige myndigheter samt støtte til prosjekt- og anleggsledere, herunder oppfølging av HMS, økonomi, kvalitet og fremdrift.

Vi ønsker at du har utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør og min. 5 års relevant erfaring fra entreprenørbransjen.

Du er initiativrik, har gode samarbeidsevner, evne til å motivere og kan arbeide både selvstendig og i team.

Kontakt: Arve Sæter, tlf 971 69 225, arve@christie.no

Kortfattet søknad med CV, attester og karakterutskrifter sendes på e-post til aktuell kontaktperson, eller i vårt søknadsskjema: Skjema

Senior PROSJEKTLEDER - Ålesund

Som prosjektleder vil du få totalansvar for gjennomføring av våre byggeprosjekter.

Typiske oppgaver vil være oppfølging av kontrakt med byggherre, kontakt med offentlige myndigheter samt oppfølging av HMS, økonomi, kvalitet og fremdrift.

Vi ønsker at du har utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør og min. 5 års relevant erfaring fra entreprenørbransjen.
Du er initiativrik, har gode samarbeidsevner, evne til å motivere og kan arbeide både selvstendig og i team.

Kontakt Ålesund: Marius Løseth Hauge, Personalhuset Staffing Group, Mobil 911 84 159, E-post Marius.hauge@personalhuset.sg.com

Kortfattet søknad med cv, attester og karakterutskrifter sendes på e-post til aktuell kontaktperson, eller i vårt søknadsskjema: Skjema

Senior PROSJEKTERINGSLEDER – Ålesund

Som prosjekteringsleder blir du en del av teamet som skal utvikle og gjennomføre våre totalentrepriser med ansvar for å styre de prosjekterende; eksempelvis Ark, RIB, RIBrann, RIE og RIV.

Vi ønsker at du har utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør og min. 5 års relevant erfaring fra entreprenør- eller konsulentbransjen.

Du er initiativrik og nøyaktig, har solid teoretisk forståelse og kan arbeide både selvstendig og i team.

Kontakt Ålesund: Vegard S. Grønstad, tlf 476 56 126, Vegard@christie.no

Kortfattet søknad med CV, attester og karakterutskrifter sendes på e-post til aktuell kontaktperson, eller i vårt søknadsskjema: Skjema.

For En Solid Samarbeidspartner

Kontakt Christie i dag.
KONTAKT